Reviews

Schrijf een review

Je hebt de mogelijkheid om een beoordeling te schrijven over fotomomenten door op de knop hieronder te klikken.

Testimonials

Wat zeggen mensen over Fotomomenten

Meerder stoere locaties Shoots gedaan.

Super tevreden! Heel aardig en meedenkend qua pozes. En supermooie foto’s.

Eline Senders

De “matchende maatjes fotoshoot” met Danielle was heel fijn, een aanrader. Danielle stelt je op je gemak, ze is vriendelijk en met wat humor in de shoot krijg je de mooiste foto’s. Ook hielp ze mij met het vinden van een houding, omdat het soms wat onwennig en ongemakkelijk kan voelen hoe je moet staan. Gelukkig was dat niet het geval omdat Danielle direct ideeën heeft en ik me comfortabel voelde, waardoor er mooie spontane foto’s zijn ontstaan. Mooie belichting op de foto’s, het resultaat is heel mooi.

Audrey

Ik heb een erg leuke fotoshoot gehad in de studio van Danielle Klinkenberg. De studio is mooi en professioneel en Danielle stelde me meteen op mijn gemak. Ik ben erg blij met het resultaat.

Marion Lennartz

Danielle heeft prachtige foto’s gemaakt van mijn helaas veel te vroeg overleden zoon Jarno. Ook zijn er mooie foto’s gemaakt met familie en vrienden. Je hebt mij /ons een van de mooiste, waardevolste herinneringen gegeven van een bijzondere dag / fotoshoot.

Belinda Janssen

Voor mijn 60ste verjaardag een fotoshoot cadeau gekregen bij Danielle met mijn kleinzoon Tijs. Wij zijn bij kasteel Elsloo geweest en hebben hier meer dan 2 uur vertoefd. Danielle heeft alles uit de kast gehaald om leuke en mooie foto’s te maken van ons. En dat is ook zeker gelukt! Het was een super leuke ervaring en de foto’s zijn stuk voor stuk prachtig.

Danielle Hermans Nijsten

Ik had onlangs het genoegen om een fotoshoot te doen op een mega ruige locatie met Danielle Klinkenberg als fotograaf. Het was echt een geweldige ervaring! Danielle wist de stoere vibe van de locatie perfect vast te leggen. Haar stijl is echt creatief en uniek, wat je echt terugziet in haar werk. Danielle zorgde ervoor dat  ik me helemaal op mijn gemak voelde, het voelde gewoon als een gezellig samenzijn.

Als je op zoek bent naar een geweldige fotograaf, kan ik Danielle Klinkenberg zeker aanraden. Haar passie voor fotografie is duidelijk te zien in haar werk, en je krijgt niet alleen geweldige foto's, maar ook een toffe ervaring. Thanks, Danielle, voor deze te gekke schoot!

Nicolle Nijsten

Onze familiefotoshoot (8 personen) met Danielle was absoluut een geweldige ervaring! Vanaf het moment dat we aankwamen, voelden we ons meteen op ons gemak. Danielle straalde een ontspannen vriendelijke sfeer uit, wat de hele fotoshoot plezierig maakte.

Ze begrijpt hoe belangrijk deze momenten voor ons zijn, en dat kwam tot uiting in haar professionele aanpak. Ze stelde ons op ons gemak en zorgde ervoor dat iedereen zichzelf kon zijn voor de camera. Het voelde alsof alles gewoon vanzelf ging, en dat is precies wat je wilt tijdens zo'n shoot

Danielle had ook oog voor detail en creativiteit, en ze bracht het beste in onze familie naar voren. Ze wist de perfecte achtergronden en poses te kiezen en het resultaat was een prachtige verzameling foto's die onze familieband echt weerspiegelden. We kunnen haar ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een getalenteerde en ontspannen fotografe voor hun familiefoto's.

Joey Nijsten

Ik ben drie keer bij Daniëlle geweest om foto’s te laten maken van drie opeenvolgende puppy-nestjes en hun mama en pappa. Alledrie de keren verliepen boven verwachting goed. Daniëlle had goeie ideeën qua achtergrond en ze had leuke accessoires zoals een bruin vachtje en een mandje. Daarnaast was ze geduldig met die rusteloze pupjes. Het heeft ontzettend mooie en “anders-dan-andere” foto’s opgeleverd. Zeer zeker voor herhaling vatbaar.

Monique Driessen

Ik heb een matchende maatjes shoot mogen doen met Danielle. Danielle weet precies wat ze wil en was goed voorbereid. Ondersteunend naar mij als professioneel model,  maar ze staat ook open voor eigen inbreng. Heel relaxed en alles met een prettige sfeer. Fijne samenwerking.

Tessy

Na enkele keren met Danielle van Fotomomenten te hebben samengewerkt kan ik zeggen dat zowel de shoots als het resultaat ervan top zijn! Danielle weet je op ue gemakt te stellen tijdens de shoot kan goed aanwijzingen geven wat betreft post en dit zie je dan ook weer terug in de foto's achteraf. Ik zou fotomomenten zeker aanreden.

Lara Ruipers

Schrijf een review

Interesse gewekt?

Wacht dan niet langer en neem contact met mij op.

Scroll to Top